που απασχολούν τον Άνθρωπο σήμερα...

* * * * * * * * *

* * * * * * * * *
"Le temps est accompli, et le royaume de Dieu s'est approché: repentez-vous et croyez à l'évangile." "The time is accomplished, and the kingdom of God is at hand: repent, and believe the gospel." "Die Zeit ist erfüllt, und das Reich Gottes ist nahe gekommen. Tut Buße und glaubet an das Evangelium." "Ο καιρός συμπληρώθηκε και η βασιλεία τού Θεού πλησίασε· μετανοείτε και πιστεύετε στο ευαγγέλιο."

******************************************** άνοιξη 2021 *************************************************

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

"ΤΟ ΚΑΚΟΝ ΚΑΛΟΝ...ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΔΙΑ ΦΩΣ...ΤΟ ΠΙΚΡΟΝ ΔΙΑ ΓΛΥΚΥ..."

"Κάθε παιδί που γεννιέται έχει το αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα να έχει μια οικογένεια που να του παρέχει στοργή, φροντίδα και προστασία.......Εξάλλου και σε χώρες που αποδέχονται και αναγνωρίζουν την ομόφυλη συμβίωση, η υιοθεσία προκαλεί ακόμη μεγάλες αντιδράσεις. Η βασική επιχειρηματολογία είναι ότι δεν είναι “προς το συμφέρον του παιδιού” να μεγαλώνει σε μια οικογένεια με ομόφυλους γονείς. Το επιχείρημα αυτό είναι σε μεγάλο βαθμό αποτέλεσμα προκαταλήψεων, καθώς δεν ανταποκρίνεται στα σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα που καταδεικνύουν ότι τα παιδιά που μεγαλώνουν σε ομόφυλες οικογένειες δεν υστερούν σε τίποτε από τα παιδιά που μεγαλώνουν σε ετερόφυλες".

Αυτά τα 'ωραία' τα λέει (και δημοσιεύθηκε η άποψή της στο Βήμα της Κυριακής 20/2/11) η Δήμητρα Κογκίδου, καθηγήτρια και κοσμήτωρ στην Παιδαγωγική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ένας άνθρωπος που διδάσκει νέους και νέες, οι οποίοι θα γίνουν δάσκαλοι για να διδάξουν με τη σειρά τους μικρά παιδιά... Και μας φέρνει δήθεν κάποια 'σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα' για να κάνει "το κακόν καλόν"... και "ΚΑΘΩΣ ΑΠΕΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΤΟ ΝΑ ΕΧΩΣΙΝ ΕΠΙΓΝΩΣΙΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΑΡΕΔΩΚΕΝ ΑΥΤΟΥΣ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΣ ΑΔΟΚΙΜΟΝ ΝΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΑΤΤΩΣΙ ΤΑ ΜΗ ΠΡΕΠΟΝΤΑ".

Η απόλυτη ανταρσία και η καταπάτηση κάθε φυσιολογικού από τους ανθρώπους οδηγεί την κοινωνία σε πλήρη σήψη. Νομίζουν ότι 'διασπάνε τους δεσμούς' και ότι 'απορρίπτουν τις αλυσίδες από πάνω τους', αλλά δεν βλέπουν ή δεν θέλουν να δουν που καταλήγει αυτό το ορμητικό ποτάμι της απιστίας.

Βέβαια, υπάρχει και η άλλη πλευρά αυτής της πικρής κατάστασης, κι αυτή είναι ότι επιβεβαιώνεται ο προφητικός λόγος της Αγίας Γραφής: ΚΑΙ ΕΝ ΤΟΙΣ ΕΣΧΑΤΟΙΣ ΚΑΙΡΟΙΣ ... ΟΤΑΝ ΑΙ ΑΝΟΜΙΑΙ ΦΘΑΣΩΣΙΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ... και η χαρά του πιστού ανθρώπου είναι ότι "Όταν λοιπόν αρχίζουν να γίνονται αυτά, ανορθωθείτε και σηκώστε πάνω τα κεφάλια σας, γιατί πλησιάζει η απολύτρωσή σας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου