που απασχολούν τον Άνθρωπο σήμερα...

* * * * * * * * *

* * * * * * * * *
"Le temps est accompli, et le royaume de Dieu s'est approché: repentez-vous et croyez à l'évangile." "The time is accomplished, and the kingdom of God is at hand: repent, and believe the gospel." "Die Zeit ist erfüllt, und das Reich Gottes ist nahe gekommen. Tut Buße und glaubet an das Evangelium." "Ο καιρός συμπληρώθηκε και η βασιλεία τού Θεού πλησίασε· μετανοείτε και πιστεύετε στο ευαγγέλιο."

******************************************** άνοιξη 2021 *************************************************

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Το μεταναστευτικό πρόγραμμα της Αυστραλίας...



Διευκρινίσεις για το επαγγελματικό μεταναστευτικό πρόγραμμα της Αυστραλίας που βασίζεται στις ανάγκες της οικονομίας της Αυστραλίας, δίνει σε εκτενή ανακοίνωσή της η πρεσβεία της Αυστραλίας.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα μετανάστευσης της Αυστραλίας προβλέπει για το 2011-12 185.000 θέσεις, αυξημένο σε σχέση με το περσινό κατά 15.000 θέσεις. Για να είναι επιλέξιμη μια αίτηση μέσω εξειδικευμένης εργασίας, πρέπει το επάγγελμα του αιτούντος να συμπεριλαμβάνεται στον κατάλογο των 183 ειδικών επαγγελμάτων σε υψηλή ζήτηση στην Αυστραλία (η λίστα των ειδικοτήτων είναι διαθέσιμη στο www.immi.gov.au ). Ο υποψήφιος πρέπει να είναι κάτω των 50 ετών και να ομιλεί την αγγλική γλώσσα.Η επιλογή των υποψηφίων γίνεται βάσει μοριοδότησης. Προτεραιότητα δίνεται στους αιτούντες που έχουν εξασφαλίσει από Αυστραλό εργοδότη προσφορά θέσης εργασίας. Ωστόσο, η πρεσβεία της Αυστραλίας στην Αθήνα δεν είναι αρμόδια για τις αιτήσεις επαγγελματικής μετανάστευσης.Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος των Ελλήνων, το αυστραλιανό υπουργείο θα διοργανώσει και στην Αθήνα στις 8 και 9 Οκτωβρίου 2011 στοχευμένη εκδήλωση. Μηχανικοί και επαγγελματίες από το χώρο της υγείας, καθώς και ειδικευμένοι εργάτες από την αυτοκινητοβιομηχανία, από τον κατασκευαστικό κλάδο και από τους κλάδους της ηλεκτρολογίας και της μηχανολογίας που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη διημερίδα καλούνται να υποβάλουν το ενδιαφέρον τους στην ιστοσελίδα του υπουργείου Μετανάστευσης http://www.immi.gov.au/skillexpos/skilled-workers.html .
Τέλος σχετικά με περιστατικά εξαπάτησης, η πρεσβεία αναφέρει ότι οι υπηρεσίες συμβούλων μετανάστευσης δεν είναι απαραίτητες για την έκδοση βίζας, ούτε προσφέρουν κάποιο πλεονέκτημα στους αιτούντες.
Η τουριστική βίζα επιτρέπει σε άτομα να παραμείνουν στην Αυστραλία για περιορισμένο χρονικό διάστημα και δεν τους δίνει δικαίωμα εργασίας.
toblogtonkirion

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου