που απασχολούν τον Άνθρωπο σήμερα...

* * * * * * * * *

* * * * * * * * *
"Le temps est accompli, et le royaume de Dieu s'est approché: repentez-vous et croyez à l'évangile." "The time is accomplished, and the kingdom of God is at hand: repent, and believe the gospel." "Die Zeit ist erfüllt, und das Reich Gottes ist nahe gekommen. Tut Buße und glaubet an das Evangelium." "Ο καιρός συμπληρώθηκε και η βασιλεία τού Θεού πλησίασε· μετανοείτε και πιστεύετε στο ευαγγέλιο."

********************************************χειμώνας 2017-2018*************************************************

Πέμπτη, 8 Μαΐου 2014

Να 'μαστε εδώω πάλι....

Μετά από 25 μήνες αδράνειας αυτού του μπλογκ, πάλι εδώ να το επανεκκινήσουμε με νέα και διάφορα θέματα, "ζωντανά", αυτά που άλλους ενδιαφέρουν κι άλλους όχι, γιατί έτσι είναι... Σ' άλλα στέκεσαι και τα κοιτάς και τα ξανακοιτάς κι άλλα από την πρώτη αράδα έχεις φύγει.
Λίγο πολύ οι άνθρωποι είμαστε ίδιοι (ας με συγχωρήσουν οι πολύ ευφυείς!), αλλά αυτή είναι η διαπίστωσή μου, απ' όπου κι αν είμαστε... Οι γνώσεις, οι εμπειρίες, οι συνήθειες - είτε από την οικογένεια, είτε του τόπου, οι ιδέες κ.ά. είναι αυτά που μας κάνουν να διαφέρουμε σε πρώτη φάση, αλλά αν κοιτάξουμε απλά θα δούμε ότι στην ουσία είμαστε ίδιοι από όπου κι αν είμαστε!
Καλός καλοκαιρινός (κι εκλογικός) Μάης για όλους!
Π.Α.

1 σχόλιο:

  1. Καλή νέα αρχή Παρασκευά......με νέα ύλη και με ''ζουμερά'' άρθρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή